t f l r
_

Pinnacol Assurance

 

Completion Date: Ongoing

Size: 145,000 sf

Description: When Pinnacol Assurance occupied this building, located in the redeveloped Lowry business district,it brought together their business strategy to provide employees with a best-in-class work place matching the company values. Significant emphasis was placed on blending a new team structure with an efficient work place reducing overall operating and facilities costs by $1M annually.

The facility design is based on several sustainable concepts including, daylight penetration to the core, interior offices constructed with movable walls, views from offices, and low energy consumption. Community spaces are placed in center of the floor plate to enable collaboration and cross-pollination among staff.

Studio Collaborative continues to work with Pinnacol Assurance on multiple on-going projects including renovations and facility upgrades which are tied closely to business strategy.