t f l r
_

Windsor Gardens

Windsor Gardens approached Studio Collaborative to design some upgrades to its Community Center to commemorate its 50th anniversary. The Upgrades included a new entry feature addition and a renovation to its lobby, volunteer offices and locker rooms.

The project was very complex to design and is even more complex to build as the building has grown in phases over the past 50 years with various construction standards and types.

The addition portion of the project aimed to provide an entry feature that communicates to the general public while providing a pick-up/drop-off zone.

The renovation portion of the project focused on providing a resort style lobby area with focal points that enhanced the already strong sense of community. Other portions of the renovation include new volunteer offices that serve as connection to the retired community and upgraded locker rooms with improved accessibility and individual privacy.